Vissoep recept

Vissoep recept. Vanwege de schaarste aan mineralen in het visgehalte, is het een sterk aanbevolen voer dat regelmatig en met regelmatige tussenpozen moet worden geconsumeerd. Het kan echter saai zijn om vis elke keer op dezelfde manier te koken. Vis kan op veel manieren worden gekookt, maar het is ook belangrijk om het anders te bereiden, afhankelijk van het soort vis.

Vissoep recept

Omdat sommige vissen weinig vet bevatten en sommige erg vettig, kunnen fouten in de bereiding een nachtmerrie worden. Vandaag presenteren wij u ons recept voor vissoep. Vissoep, die geneeskrachtige kruiden en wortelgroenten bevat, is een van de onmisbare componenten van visgerechten. Je kunt veel van deze smaak consumeren die je gemakkelijk thuis kunt maken.

Ons recept is bereid voor 6 personen. Het kan in totaal 1 uur worden bereid met een bereidingstijd van 20 minuten en een kooktijd van 40 minuten.

Ingrediënten voor vissoep recept

3 eetlepels olijfolie
1 ui
1 grote wortel
1/2 bosje peterselie
1 laurierblad
1 stengel bleekselderij
1/2 theelepel kurkuma
1/2 theelepel korianderzaad
1 teentje knoflook
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel zout
Sap van 1/2 citroen

voor de saus:

Sap van 1 citroen
1 eigeel

Bereiding van vissoep

  • Sorteer en maak de zeebaars schoon.
  • Breng de vis over naar de pot. Voeg het koude water toe.
  • Snijd willekeurig de stengel bleekselderij, wortelen en uien die je hebt geschild.
  • Voeg de gesneden groenten, peterselie, zwarte peperkorrels, knoflook, laurierblaadjes, citroensap, kurkuma, korianderzaad en zout toe aan de pan. Voeg als laatste de olijfolie toe.
  • Kortom, om een ​​heerlijke visbouillon te krijgen; Kook de vis met alle delen, wortelgroenten en aromatische kruiden op middelhoog vuur totdat het zijn essentie vrijgeeft.
  • Leg het vlees van de gekookte vis op een schaal en snijd in kleine stukjes. Passeer de gearomatiseerde visbouillon door een zeef en bereik een gladde toestand.
  • Maak je geen zorgen als kleine stukjes groenten, die de soep zijn kleur geven, door de zeef gaan en door de soep mengen. Het zijn de smaakgeheimen die we willen.
  • Schenk de visbouillon in de pan. Voor haar dressing; Meng de eidooier en het citroensap snel. Meng geleidelijk met de hete visbouillon, verwarm en voeg toe aan de soeppan.
  • Serveer de soep die je op laag vuur hebt gekookt nog 10 minuten, samen met de dressing, heet zonder langer te wachten. Deel met dierbaren.

Een aanbeveling;

Het ziet er geweldig uit op geroosterd brood in kleine blokjes.

Goede eetlust!

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *