Het beste recept voor linzensoep

Het beste recept voor linzensoep

Het beste recept voor linzensoep. Linzensoep is een van de meest populaire soepen op elk moment van het jaar, op elk moment van de dag en bij elke maaltijd. Het is een van de meest populaire soepen. Het kan op veel verschillende manieren. Het is ook een soep waar iedereen iets naar eigen smaak aan kan toevoegen.

Misschien heb je in het verleden veel recepten geprobeerd en ben je afgestapt van linzensoep. Want als het niet volgens een goed recept is gemaakt, krijg je die heerlijke smaak niet. Je moet ons recept proberen om deze heerlijke smaak te krijgen.

Hier is het onmisbare onderdeel van onze tafels, de meester van soepen “Lentil Soup Recept”

Ons recept is voor 6 personen. De caloriewaarde van de linzensoep, die in totaal 1 uur klaar is om te serveren met een bereidingsfase van 10 minuten, is 290 k/cal voor 1 portie.

Ingrediënten voor linzensoep recept

3 eetlepels zonnebloemolie
1 ui (groot gesneden)
1 eetlepel bloem
1 wortel (grof gesneden)
1 aardappel (groot, grof gehakt)
1 theelepel zout
1 theelepel zwarte peper
1,5 kopjes rode of gele linzen
6 glazen heet water (1 zettablet wordt erin geplaatst)

Om over de saus te schenken;

3 eetlepels olie
2 eetlepels boter
1 theelepel rode chilipoeder

Een aanbeveling;

Door bloem aan je soep toe te voegen, wordt de consistentie groter. Als u echter niet van dikke soepen houdt, hoeft u geen bloem toe te voegen.

Bereiding van linzensoep

  • Doe 3 eetlepels olie in een diepe pan. Bak 1 grote gesnipperde ui in plantaardige olie.
  • Voeg 1 eetlepel bloem toe aan de gebakken uien en blijf roosteren tot ze kleur krijgen. Voeg een wortel en aardappel die je in grote stukken snijdt toe aan de pan en blijf mixen.
  • Na het wassen met zout, peper en veel water 1,5 kopjes uitgelekte linzen toevoegen en nog een laatste keer goed mengen.
  • Doe 6 kopjes heet water in de pan.
  • Sluit vervolgens het deksel en kook gedurende 40 minuten, af en toe roerend, tot de aardappelen en wortelen zacht zijn.
  • Nadat de soep is gekookt, klop je hem met een mixer om een ​​gladde consistentie te krijgen. Haal na nog eens 5 minuten koken van het vuur.
  • Verhit 3 eetlepels olie en 2 eetlepels boter in een pan. Voeg 1 theelepel gemalen rode peper toe en verwijder na 2 minuten verwarmen de olie van het fornuis.
  • Doe de soep in een kom, giet de hete olie erover en serveer.

Onze soep is klaar. Je kunt het serveren door brood te roosteren in een pan met verschillende kruiden erbij. Goede eetlust.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *