Een wereldklassieker; Ramen recept

Een wereldklassieker; Ramen recept

Een wereldklassieker; Ramen recept. Keuze uit rood of wit vlees, sojasaus, gember, noedels, noedels of noedels, ramen en eieren als je die kunt vinden. Een heerlijke smaak die wereldberoemd is om zijn verzadiging en smaak. Ramen. Het is een van die eiwitrijke recepten die zowel als soep als als maaltijd in slechts één kom kunnen worden gegeten. Een recept uit het Verre Oosten om onze tafels te verrijken is inbegrepen.

Een wereldklassieker; Ramen recept

Voor dit gerecht wordt een speciaal soort pasta gebruikt, ramen. Hier dankt het zijn naam aan. We kunnen het ook Japanse noedels noemen. Daarnaast kan dit gerecht bereid worden met klassieke pasta of spaghetti. Het gerecht wordt gewoonlijk ramen genoemd. Laten we met de ingrediënten die je hebt, het origineel zo goed mogelijk benaderen. We hebben een paar kleine wijzigingen aangebracht omdat sommige materialen vrij moeilijk te vinden zijn. Maar de smaak is gewoon geweldig! Ik kom bij ons recept en hoop dat je het lekker vindt.

Ons recept staat vermeld voor 4 personen. Ons recept is klaar om te serveren in 55 minuten, waarvan ongeveer 30 minuten in de voorbereidingsfase.

Benodigde ingrediënten voor het ramenrecept

800 gram kip
2 pakjes ramen (je kunt ook noedels gebruiken)
4 eetlepels sojasaus
2 theelepels geraspte verse gember
4 eieren
8-10 lente-uitjes
4 teentjes knoflook
1 theelepel bakpoeder
2 eetlepels sesamolie
2 theelepels zout

Toevoegen;

4-5 takjes lente-uitjes (groene delen worden gebruikt)
100 gram taugé

Het ramenrecept bereiden Preparing

  • Doe de kippen in een pan. Voeg 2 glazen water toe.
  • Voeg de knoflook, gember, lente-ui en zout toe en kook 30 minuten tot de kip gaar is.
  • Haal dan de gekookte kippen uit het water. Knip of snijd in elke gewenste vorm en maat. Filter het water en breng het over naar een andere pan.
  • Voeg de sojasaus en sesamolie toe aan het water. Kook dit water gedurende 15 minuten.
  • Doe 2 glazen water in een aparte pan en breng aan de kook. Wanneer het begint te schuiven, voeg je de ramen toe en voeg je de baking soda toe. Kook tot de ramen zacht zijn.
  • Zeef de ramen en doe ze in een kom. Neem een ​​paar pollepels kokend water met de sojasaus. Top met gekookte eieren, lente-uitjes en gekookte kip. Voeg als laatste de taugé toe en serveer.

Goede eetlust!

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *