Adana kebab recept

Adana kebab recept

Adana kebab recept. Mit diesem Rezept ist es möglich, den weltberühmten Adana Kebab zu Hause zuzubereiten. Sie können zu Hause so viel machen, wie Sie möchten, und nach Herzenslust essen.

Adana Kebab

Als je de woorden “vlees” en “grill” hoort, is het eerste dat in je opkomt ongetwijfeld “Adana Kebab”. Hoewel we tegenwoordig de mogelijkheid hebben om “Adana Kebab” in bijna elk land en elke stad te vinden, kunnen we het vanwege de hoge prijs op geen enkel moment eten. Als je dit recept echter zorgvuldig volgt, kun je adana-kebab tot het einde eten en serveren aan geliefden.

Daarom dachten we dat je deze lekkernij ook aan je thuistafel zou willen ontvangen. Met de opwarming van het weer is het barbecue- en picknickseizoen officieel geopend. Misschien kunt u met dit recept genieten van een barbecue-avond in uw tuin. Hier is ons eenvoudige maar heerlijke Adana-kebabrecept dat je thuis kunt maken!

Ons recept is voor 6 personen. Het voorbereidende gedeelte kan 1 uur duren voor degenen die het voor de eerste keer proberen. Er is ook een kooktijd van ca. 30 minuten. Het serveren van Adana Kebab is 282 k / cal.

Zutaten für Adana Kebab Rezept Re

300 gram gehakt
1 teentje knoflook
2 uien
1 theelepel paprika
1 theelepel zwarte peper
1 eetlepel hete paprikapasta
1/2 bosje peterselie
2 eetlepels olie

De truc om het Adana-kebabrecept thuis te maken.

Als je de grilldraad insmeert, zal het vlees beter smaken als het gaar is. Voor dit smeerproces kun je staartvet kopen bij je slager en je döner kebab lekkerder maken.

Door een bakplaat onder de grill te plaatsen, voorkomt u dat de olie van de kebab de oven vervuilt. Bovendien voorkomt het gebruik van de oven zonder ventilator dat het vlees uitdroogt.

Het Adana Kebab Recept Voorbereiden

  • Nadat je het water goed hebt afgetapt, laat je de uien die we in kleine blokjes gaan snijden in een kom.
  • Nadat je de knoflook hebt gepureerd, meng je deze met de uien. Voeg het lams- en rundergehakt toe aan het uien- en knoflookmengsel en meng goed.
  • Voeg cayennepeper, zwarte peper en hete paprikapasta toe aan het mengsel.
  • Voeg de vloeistof toe. Hak de peterselie fijn en voeg toe aan het mengsel.
  • Laat de mortel 2-3 uur in de kast staan.
  • Smeer de grilldraad van de oven in met reuzel dat je van de slager haalt of met boter.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden zonder ventilator.
  • Verdeel het vlees over platte spiesen.
  • Schik op de grilldraad. Bak gedurende 20-25 minuten.

Goede eetlust!

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *